Iphone, smartphone & computer reparation

Feldballe, Tirstrup, Tved

Hos Roendeit.dk finder du en helt del gode tilbud på alt lige fra reparationen af din computer eller udskiftning af dele. Du kan også få iPhone reparation til en god pris, men det gælder ikke kun iPhone, for du kan også få mobil reparation til næsten hvilken som helst mobil. Så kommer du fra områder omkring Feldballe, Tirstrup eller Tved så tvivl ikke vi kan hjælpe, hvis du bare tager den korte tur ind til Rønde.

Det gælder dog ikke kun reparation af Iphone og andre mobiler, du kan også få lavet din computer. Så hos os kan vi ordne næsten alle dine it problemer uden besvær og til en fornuftig pris. Men står du og mangler en computer, så er der endnu en grund til at komme forbi butikken, for det kan vi også hjælpe dig med.

It reparation

It reparation kan for mange være noget som ligger helt fjernt, da det er noget man skal have en ekspertise i. Derfor har vi sørget for at vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, som sørger for at dine it problemer forsvinder hvad enten om det er en Iphone reparation eller en ny computer. Vi kan hjælpe dig med at rede data på din computer eller sørge for du får sat antivirus op på computeren, så du kan have en computer i sikkerhed. Vi kan endda komme ud på din adresse og hjælpe dig, dog vil det koste noget oveni. Selv helt almindelig vejledning omkring opsætning og installation af de nyeste opdateringer, kan vi hjælpe dig med og så finder vi en god pris alt efter hvad vi har hjulpet dig med.

Iphone reparation

Når det kommer til mobil, så kan vi hjælpe dig med alle Iphones. Det er alt lige fra skærmudskiftning, batteriudskiftning til af hjælpe med at give din telefon en diagnose. Dette er noget som du kan få ordnet på en time, så det er helt klart ikke noget, som du skal gå længe og bekymre dig om. Yderligere sørger vi også for reparation af tablets hvor vi kan ordne iPad 1,2 og 3, iPad Air 1 og 2, samt iPad Mini 1 og 2. Her kan vi lave en glasudskiftning, homeknapudskiftning, WIFI-antenne udskiftning og give din ipad diagnose. Dette vil også kun tage en time pr. produkt, men ønsker du at vi skal lave flere af dine produkter, så er kan du få en rabat.

Så her hos Roendeit.dk så glæder vi os hjælpe alle jer fra Feldballe, Tirstrup og Tved. I er velkommen til at ringe hvis i har spørgsmål og ellers kan i komme ind i butikken og høre mere, og få en god service og en god reparation af enten mobil, computer eller tablet. Dine produkter vil altid være i sikre hænder, og derfor kan du trygt ligge din mobil hos os i den lille time det tager, før at vi har lavet dit produkt.