Iphone, Smartephone & computer reparation

Grenå

Hos Roendeit.dk får du ordnet din mobil og computer til en fantastisk pris. Du kan få ordnet alt fra Iphone til en helt masse andre mobiler og smartphones. Hvis du kommer fra Grenå, så er der ikke nogen grund til at blive hjemme, for vi er hos Roendeit.dk altid klar til at hjælpe dig med dine it problemer. Køreturen kommer du ikke til at fortryde, for ikke nok med at vi kan hjælpe dig med at reparere din computer, tablet eller mobil, så får du også en god vejledning, som du kan tage med hjem.

Du kan ikke kun få lavet din telefon, vi tilbyder også at reparere din computer. Så hos os kan vi ordne næsten alle dine it problemer uden besvær og til en fornuftig pris. Men det er ikke kun problemerne, som vi kan hjælpe dig med, for mangler du en ny computer, så kan vi også godt hjælpe dig med at finde sådan en.

Der er mange som ikke helt forstår sig på it reparationen, men så er det godt vi gør, for vi har folk som er eksperter i at lave disse løsninger, så du slipper for dem og kan komme hurtigt videre med din IPhone, computer eller tablet.

Computer reparation
Er din computer gået i sort eller blevet offer for et virusangreb, så kan vi altid hjælpe dig med at finde dine gamle data, men også at sætte et antivirus program op, så du kan være beskyttet uanset hvor og hvornår du bruger din computer. Vi kan endda komme ud og hjælpe dig på din adresse, hvis du ikke selv har mulighed for at komme ind i butikken, for hjælpen kan du jo ikke undvære, så snart problemet allerede er ude.

Mobil reparation
Når det kommer til mobil, så kan vi hjælpe dig med alle IPhones fra 4’eren og helt op til 6S’eren. Det er alt lige fra skærmudskiftning, batteriudskiftning til af hjælpe med at give din telefon en diagnose. Dette er noget som du kan få ordnet på en time, så det er helt klart ikke noget, som du skal gå længe og bekymre dig om. Yderligere sørger vi også for reparation af tablets hvor vi kan ordne iPad 1,2 og 3, iPad Air 1 og 2, samt iPad Mini 1 og 2. Her kan vi lave en glasudskiftning, homeknapudskiftning, WIFI-antenne udskiftning og give din iPad diagnose. Dette vil også kun tage en time pr. produkt, men ønsker du at vi skal lave flere af dine produkter, så der kan du få en rabat.