Iphone, Smartphone & Computer reparation

Kolind, Nimtofte, Ryomgård

Hos roendeit.dk kan du få hjælp til stort set alle dine problemer med din smartphone, tablet eller computer. Vi er eksperter i at reparere hverdags elektronik, og vi har en stor passion for at hjælpe vores kunder. Så hvad enten du er fra Kolind, Nimtofte eller Ryomgård, så kan du tage den korte tur ind til Rønde, og få din telefon repareret.

Hvad kan vi?
Hos Rønde IT stræber vi efter at give vores kunder den bedst mulige service, den bedste kvalitet og det hele til den bedste pris. Vi udfører reparationer af iPhone og iPad, men også andre mærker som HTC og Samsung. Og som mange jo nok vil mene, så er det med at skulle reparere på f.eks. sin mobil, ikke noget alle lige kan gøre. Mange har måske mod på at skifte skærmen selv, men vil man være sikker på at det bliver gjort ordenligt, og man kan regne med kvaliteten, så skal man helt bestemt bruge en professionel. Det er en af de kompetencer som vi har her hos Rønde IT, vi er nemlig professionelle, og vi sørger for at kvaliteten ved reparationerne er i top.

Hvad tilbyder vi?
Hos Rønde IT tilbyder vi som sagt reparationer af mange slags smartphones blandt andet: iPhone, HTC og Samsung. Vi tilbyder også reparationer af f.eks. tablets, så som iPad, men også alle andre. Derudover tilbyder vi reparationer af computere, men også salg af dem. Så bor du i Kolind, Nimtofte eller Ryomgård, så slå et smut ind forbi Rønde IT, så hjælper vi dig med en god pris på enten reparation eller ny computer.

Hvad er fordelen?
Mange ville jo nok overveje at gå ud og købe en ny telefon, hvis nu uheldet var ude. Hvis nu f.eks. din skærm blev smadret, så kan man jo få isat en helt ny skærm, som virker lige så godt som den gamle. Hvis nu man ødelægger en af knapperne på telefonen, kan man i langt de fleste tilfælde også få dem skiftet, så de virker som de skal igen. Det kan jo også være at batteriet på ens telefon er blevet svagt, og har problemer med at holde strøm. Hvis dette er tilfældet så kan man også få batteriet skiftet, og derved forlænge levetiden på batteriet, helt uden at det koster en masse penge. Det kan også være at der er noget i vejen med computeren, og man ikke helt kan finde problemet selv, så kan vi komme ud til dig, eller du kan komme ind til butikken i Rønde, og så tager vi et kig på din computer, og lokaliserer problemet, derefter kommer vi med et tilbud på hvad det koster at få lavet. Derudover tilbyder vi at frembringe dine mistede data, hvis din computer er gået i stå, eller skærmen bare gået i sort. Derudover tilbyder vi geninstallation af Windows, så computeren føles som en ny.

Så hvis du leder efter nogen der kan hjælpe dig med reparation af dine elektroniske produkter derhjemme, enten om du er fra Ryomgård, Kolind eller Nimtofte, så tag den korte tur ind til Rønde, hvor vi er klar til at hjælpe dig.